Etyeki Futók Egyesülete támogatói oldala

Kérjük, hogy támogassa egyesületünket! Köszönjük!

Tisztelt Sportbarátok!

Az Etyeki Futók Egyesülete 2011. novemberétől bejegyzett non-profit egyesület.  Sokoldalú tevékenységet szeretnénk folytatni (lásd: alapszabályunk) – versenyek és gyerekprogramok szervezése, versenyeken való indulás, gyerekcsoportok indítása, melyhez nem elég a bejegyzett egyesületi tagok éves tagdíja, adománya. Ezért kérjük azokat a sportkedvelő etyeki, és nem etyeki barátainkat, vállalkozókat, akiknek lehetőségük van rá, hogy támogassák pénzbeni adományokkal célkitűzéseinket, egyesületünket.

Továbbá kérjük azt is, hogy amennyiben adományozóként lép fel, töltse ki az alábbi űrlapot, és a K and H Banknál vezetett számlaszámunkra utalja át felajánlott pénzösszegét.

Minden év tavaszán – idén is megrendezzük az Etyeki Vesszőfutás elnevezésű versenyünket, melyen több-száz indulónk van, zömében fiatalok, gyerekek. A verseny lebonyolításához komoly támogatásokra van szükségünk, hiszen érmeket, ajándékokat, nyereménytárgyakat adunk át, illetve befutócsomaggal, virslivel, teával, üdítővel látjuk vendégül sportolóinkat! 2013-tól ezt a sporteseményt szeretnénk kibővíteni, naggyá és még vonzóbbá tenni Etyek és környéke szerte. 

Kérjük segítse, támogassa Ön is versenyünk és közös programunk megszervezését, emlékezetessé tételét.

Köszönjük szépen!

Átutalásnál kérjük, a megjegyzés rovatba írja be saját vagy vállalkozásának nevét.

.

Számlaszámunk: 10402001-50526771-53531000

.

Miksa Kovács Orsolya

Etyeki Futók Egyesülete elnöke

info@etyekifutok.hu

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.