Etyeki Vesszőfutás – Nyár – VAKÁCIÓFUTAM

A sorozat nem ér véget, csak néha megszakad. A tavaszi futóverseny ugyan kimaradt, azonban a nyári futamunkat természetesen megtartjuk. Az alábbi felhívásban az esemény részleteivel ismerkedhetsz. Igen, jól olvasod: a VAKÁCIÓFUTAM az Etyeki Futók Egyesülete által szervezett, szponzoraink – → Etyeki Gyógyszertár lés → Etyek Nagyközség Önkormányzata segítségével életre hívott esemény lesz, melyre nagy szeretettel várunk, időseket, fiatalokat, gyerekekeket, sétálni vágyó kismamákat, sétálókat, kocogókat, futókat. Egy szóval: mindenkit. Ennek megfelelően az időmérés „kézi hajtányos“ lesz, hiszen nem a győzelem, mint inkább a részvétel a fontos. Három távot hirdetünk, melyek GPS általi jelét szintén megjelenítjük, hogy tudd, mire vállalkozol. Nem is csépeljük tovább a szót, íme a versenykiírás.

A Vakációfutam időpontja:

2015. 06. 21, reggel kilenc óra

A Vakációfutam színhelye, start és célpontja, parkolási lehetőség:

2091 Etyek, Körpince köz 2-4., azaz Etyek Nagyközség Önkormányzata előtti terület (Temető utca és Körpince utca közötti terület. Parkolás ugyanitt – a CBA mögötti területen – lehetséges.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Vakációfutam Eseményközpontja

loading map - please wait...

Vakációfutam Eseményközpontja 47.448925, 18.753245 Az eseményközpontot a CBA mögötti területen találod.

A Vakációfutam részvételi díja:

ingyenes

Regisztráció és regisztráció zárása:

kizárólag papíralapú regisztrációt fogadunk el. A regisztrációs íveket az Etyeki Iskolában a tanároktól kérheted és nekik adhatod le. Az Etyeki Óvodában és a CBA-ban is kihelyeztünk egy-egy gyűjtőúrnát, melybe bedobhatod a regisztrációs ívet. Ugyanitt üreseket találsz, azaz helyben regisztrálhatsz. A regisztrációt június 14-én zárjuk, ekkor beszedjük az úrnákat. Helyszíni regisztrációra korlátozott számban lesz csak lehetőség.

A Vakációfutam „eseményközpontja“:

Az önkormányzati étterem, a „Gazdi“ – 2091 Etyek, Körpince köz 4.

Rajtszámfelvétel:

  1. június 21. – 8:00 – 8:35-ig az eseményközpontban veheted át a rajtszámot.

Befutócsomag és rajtszámajándékok:

minden befutó ásványvizet, müzliszeletet kap az Etyeki Futók Egyesülete felajánlásával, valamint a 18 év alattiak rajtszámuk felmutatásával egy jégkrémet vehetnek át az → Etyeki Pizzériában (eseményközponttól 50 méterre). A felnőttek (18 felettiek) választhatnak: vagy jégkrémet vagy egy doboz sört kapnak szép teljesítményükért, szintén a Pizzériában.

Teljesítendő versenyszámok:

200 méter (kizárólag kicsiknek, ovisoknak) – egy köröcske a CBA mögötti téren

5 kilométer útvonala - GPS

10 kilométer útvonala - GPS

Győzteseknek: oklevél és kisebb ajándék

6-10 éves korig – 1-3 helyezett/fiú-lány (alsósok)

10-14 éves korig – 1-3 helyezett/fiú-lány (felsősök)

14-18 éves korig – 1-3 helyezett/fiú-lány

18-40 éves korig – 1-3 helyezett/férfi-nő

40 felettiek – 1-3 helyezett/férfi-nő

Biztonság, tájékozódás:

a versenyt polgárőrök és önkéntesek segítik. Az útvonalakat egyértelműen szalagozzuk, a kényesebb pontokon önkénteseink mutatják az irányt. A távokat iramfutók vezetik, akiket ér megelőzni, valamint záróbringások kísérik.

Iramfutók: Miksa Kende (10 km), és Miksa Zádor (5 km)

A pályákról: mindkét táv jobbára terepen vezet, a hosszútávon igen komoly szintekkel találkoztok majd. A földutak traktorjárta mélyedései keményen igénybe veszik a boka és térdízületeidet, ezért arra kérünk, óvatosan fussátok meg a veszélyesebb útszakaszokat.

Mindenkit nagy szeretettel várunk, és ne feledjétek: az Etyeki Vakációfutam a csillagászati nyár kezdete. Egy kellemes bevezetés az egész nyaradat eseménydússá, sportban gazdaggá varázsolhatja.

.

Etyeki Futók Egyesülete

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.