Mi nők…. (20. Női Testébresztő Futógála)

Együtt futottunk a 20. Női Testébresztő Futógálán, csak mi. NŐK! Együtt, egymásért, közösen. Ki több távon ki egy távon, de csak mi, NŐK!

Nekünk, nőknek, a futás nem csak sportnak jó, nem csak fizikailag teljesít ki, hanem lelkileg egészíti ki az életünket. Nekünk, nőknek, a futás egyfajta szociális érintkezést is jelent, ami abban nyilvánul meg, hogy beszélgetünk, folyamatosan, egyszerre és egymás után mondjuk, és mondjuk, és még mindig mondjuk!

Nekünk, nőknek, a közös futások, a közös edzések, a közös versenyek, egyfajta védőhálót jelentenek, egyfajta kilépést a mindennapokból, és a beszélgetés örömét hordozza magában.

Ezt éltük át a versenyen, ezt éljük át a közös edzéseken.

Beszélgetünk, mindenről és mindenkiről, de a beszélgetésen kívül még, tanácskozunk, diskurálunk, tereferélünk, társalgunk, eszmét cserélünk, szövegelünk, fecsegünk, dumálunk, csevegünk, véleményt cserélünk, kommunikálunk, trécselünk, informálódunk és természetesen csacsogunk is.

Mi nők, egymás közt!

Köszönöm az Etyeki Futók Egyesület NŐI szekciójának, hogy ezt a beszédfejlődési élményt, immár 2. alkalommal a versenyen és nagyon sokadik alkalommal a közös edzéseken, átélhettem.

CC1

.
Miksa Kovács Orsolya

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.